A Zöld Pixel 2014 közönségdíjas nyertesét már ismerjük. A többi győztes nevét szeptember 16-án tudjuk meg

Az EFMK keretein belül működő Budakeszi Idegenforgalmi Információs Pont és honlapunk, az amikisvarosunk.hu Budakeszi Családi Magazin szertvezésében meghírdetett Zöld Pixel 2014 Budakörnyéki Turisztikai és Természetfotó Pályázat a befejezéséhez közeledik. A közönségdíjas pályaművet már ismerjük.
 
Tájékoztatjuk Önöket, hogy a közönségszavazás eredménye szerint 252 szavazattal Tóth Tamás - Fekete kökörcsin c.fotója nyerte el a közönségdíjat, melyhez ezúton gratulálunk! 
Nyereménye: a Pilisi Parkerdő Zrt. által felajánlott szállás 2 fő részére 2 éjszakára a Budakeszi Vadászházban. Fotószafarihoz elhelyezést biztosítunk előzetesen megbeszélt időpont szerint a Budakeszi Vadászházban. A Budakeszi Erdészet előre egyeztetett időpontban, igény szerint 1 fő kísérőt biztosít a szafarihoz.
Alsó korhatár: 18 év. A fotószafarihoz felszerelést nem biztosítunk.
A nyeremény felhasználható 2015.október 31-ig
A nyerteseket, fotósokat, érdeklődőket, családtagokat szeretettel várjuk a "Zöld Pixel 2014" - Budakörnyéki Turisztikai és Természetfotó kiállítás megnyitó ünnepségén 2014.szeptember 16-án, 17 órakor (időpontváltozás történt!!).
 
 
 
Megosztás/Mentés Megosztás