A ZöldPixel 2014 egy újabb díjazottja mutatkozik be, Kígyós Lajos Zsámbékról

Kígyós Lajos a ZöldPixel 2014 Budakörnyéki Turisztikai és Természetfotó Pályázaton "Kakukkhegy ködben" fotójával a Turisztikai vonzerő kategóriában első helyezést ért el.
 
Mindenek előtt köszönöm a fotósok nevében is a lehetőséget, hogy olyan fórumot biztosított nekünk a Budakörnyéki Önkormányzati Társulás, a budakeszi művelődési központ és nem utolsósorban az Önök honlapja, az amikisvarosunk.hu, ráadásul ilyen nagyvonalú és nagyértékű díjakkal, melyet ritkán tapasztal egy amatőr fotós.
 
Felkérésüknek, hogy röviden mutatkozzam be, szívesen teszek eleget.
Nyugdíjas közlekedésmérnök vagyok, négy szakmával, amiből az egyik a mozigépész, amivel a katonaságot tudtam kellemesebben kihúzni. Ott is fényképeztem, portrétól az esemény fotózásig mindent. Egy amatőr lehetőségeihez képest korlátlan anyagi viszonyok
mellett lehetett megtanulni a fényképezést. A családi események mellett leginkább az utcai fotózást kedvelem, de szívesen fényképezek a természetben és a makrovilágot is kedvelem. A fényképezőgép állandóan nálam van és mindenre kattintgatok, aztán feldolgozom, lássuk van-e benne valami. Ha nincs akkor is jó, és ha van, akkor is.
A Biatorbágyi Fotóklubnak és a Zsámbéki Fotós Szalon-nak is tagja vagyok, ezek egy kicsit a munkahelyi közösséget pótolják számomra és bemutatkozási lehetőséget biztosítanak.
 
Köszönöm a lehetőséget!
 
Tisztelettel:
 
Kigyós Lajos
 

 

 

 

Megosztás/Mentés Megosztás