FELHÍVÁS OLVASÓINKHOZ. Támogassák a budakeszi „a MI kisvárosunk” Egyesületet!

2016. májusában bejegyezte a Budapest Környéki Törvényszék az „a Mi kisvárosunk” Egyesületet, mely nem utolsósorban azzal a szándékkal jött létre, hogy a 4 éve, a semmiből, pusztán lokálpatrióta érzülettel és lelkesedéssel elindított „amikisvarosunk.hu Budakeszi Családi Magazint adományokkal támogathassák nagyszámú olvasóink, városunk polgárai az elkövetkező időkben.

Az amikisvarosunk.hu, Budakeszi  Családi Magazin 2012. áprilisában kezdte el működését városunkban. Ez idő alatt Budakeszi egyik meghatározó, kényes témákat sem kerülő, egyedi, sajátos hangvételű, szerteágazó témafelvetésű sajtóorgánumává vált. Jelentős olvasótáborunk alakult ki és közkedvelt facebook oldalunk is állandóan frissülő témákkal jelentkezik.

Honlapunk főszerkesztője az egyesület megalakulásáról néhány hete a következőket közölte egy interjú keretében. http://www.amikisvarosunk.hu/cikk/budakeszi-portrek-horvath-jeno-foszerkeszto-az-amikisvarosunkhu-egyesuletet-alapitott-ertekek „Nincsenek világmegváltó terveink. Bizonyos kényszer is van ebben az egyesület-alakításban. Az elmúlt 4 évben olyannyira kinőttük magunkat, hogy egyszerűen már nem bírjuk az eddigi keretek között tartani a lap szerkesztését, működtetését. Százával várnak feldolgozásra a jobbnál jobb témák, özönlenek hozzánk a legfrissebb hírek. A honlapunkon túlmutató kezdeményezéseink is sok időnket veszik el. Az egyesület megalakulásával egy olyan formát szeretnénk kialakítani, amely lehetőséget adna arra, hogy adományokkal támogathassák a budakeszi polgárok, olvasóink, jövőbeni munkánkat.”

Kérjük, hogy banki átutalásához a következőket adja meg: „a MI kisvárosunk” Egyesület, UniCredit Bank: 10918001 – 00000088 – 19130017
 
Köszönettel: az „a Mi kisvárosunk” Egyesület!

Fotó: Vecsei Zoltán

 

 

 

Megosztás/Mentés Megosztás

Hozzászólások

Hajrá, Jenő és csapata!!!! Reméljük ez közelebb visz a célokhoz, és anyagilag is kicsit könnyebb lesz. Köszönünk minden eddigi segítséget Nektek!!! Sok sikert és sok támogatót kívánunk!!!!

Új hozzászólás

Plain text

  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
CAPTCHA
Jelölje be az alábbi jelölőnégyzetet. Ez az automatizált spamek kiszűrésére szolgál.