Gasztrokeszi

Itt a tavasz, egyre jobban vágyunk a könnyű, friss ízekre. Ha pedig minket is elért a vágy, hogy jó lenne megszabadulni pár felesleges kg-tól, akkor különösen jól jön egy olyan recept, amit bátran ehetü...

Vincze Vanda, budakeszi gasztroblogger receptjei az amikisvarosunk.hu oldalán

Medvehagymalázban „ég” az ország. Engem nem szoktak ezek a divathóbortok megfertőzni, de a medvehagyma iránti rajongás egy tavalyi bakonyi kirándulás alkalmával engem is utolért. 

Régi tartozásom törlesztem, már oly sokaknak ígértem a pontos receptet ehhez a hagyományos finomsághoz.

Itt a farsang és vele a farsangi fánk szezon. A farsangi fánk sokak által ismert kedvelt, klasszikus, ún. "szalagos" fánk változata a legközkedveltebb. Én azonban most ennek egy olaj nélküli változat...

Oldalak