Azt még változatlanul nem tudjuk, hogy mikor lesz a nyitás (gondoljuk még jó pát hetet várni kell), de az biztos, hogy nagy lesz az érdeklődés.
Azt még változatlanul nem tudjuk, hogy mikor lesz a nyitás (gondoljuk még jó pát hetet várni kell), de az biztos, hogy nagy lesz az érdeklődés. Alig pár óra alatt ezer fölé került tegnap este megjelentetett cikkünk olvasóinak a száma, melyben hírt adtunk a Trafik Burger budakeszi indulásáról, szellemes falgrafikájuk bemutatásával. https://www.amikisvarosunk.hu/cikk/trafik-burger-budakeszin-magyar-meki-nyilik
Cikkünk hatására, több honlap olvasónk is megosztotta velünk igencsak jó tapasztalatait, a ma még csak Zsámbékon üzemelő Trafik Burger hamburger csodáiról. Azt is megtudtuk tőlük, hogy a fiatal vállalkozás saját maga készíti termékeit és mindenben a tökéletességre törekednek kézműves hamburgereikkel. Csak magyar alapanyagokból dolgoznak, tartósítószerek és állagjavítók nélkül. Dinamikus, lendületes rendezvényeiket egyre többen látogatják, főleg a fiatalabb generáció.
Minden bizonnyal a budakeszi fiatalok is rövid idő alatt „rá fognak harapni” a Trafik Burger-re. Várhatóan Budakeszi egy jelentős ifjúsági közösségi térrel fog gazdagodni.
Egytől azonban óvakodjunk! Már többen is szóvá tették tegnapi cikkünk megjelenése után, hogy a Trafik Burger-rel kapcsolatban ne használjuk a meki szót, mivel a vállalkozás nem a multi cég elvei mentén készíti a hamburgereket.
Végül álljon itt a Trafik Burger, akár szlogennek is beillő, egyik facebook-os szövege:
Forrás: https://www.facebook.com/trafikburger/